Testimonials

Hier vertellen een aantal van mijn patiënten hun verhaal.


Willemijn:

Na 2 dagen: "Het was een hele ervaring. Ik vond de behandeling verrassend en ik was heel benieuwd naar het resultaat. En vooralsnog moet ik zeggen: het resultaat is spectaculair. Vanmorgen stond ik ook voor het eerst pijnvrij op. Tegelijk durf ik het nog niet zo goed te geloven, dus merk ik dat ik toch wat slagen om de arm houdt".

Na 6 dagen: "Ik blijf eigenlijk nog steeds verbaasd over de resultaten van de behandeling en durf het nog steeds maar amper te geloven. Ik krijg mn oude leventje weer langzaam terug."


Christel:

Ik heb de behandeling als heel bijzonder ervaren. Het ongeluk is pas 2,5 maand geleden. De behandeling deed daarom bij mij best wat pijn. Daarna heb ik 2 dagen een hele beurze nek gehad en mijn lichaam reageert vooral met spierpijn op de borst en pijn op mijn voorhoofd. Verder is het allemaal prima verlopen! Na de behandeling voelde het hemels, eindelijk ontspannen schouders en het voelde alsof ik al mijn energie ineens terug had. Ook ben ik minder prikkelbaar. 


Henk:

Na de behandeling van Niels heb ik de terugreis zelf gereden en het ging me veel beter af als de heenreis. Dat rare gevoel in mijn hoofd was weg en dat was een hele tijd geleden. Ook dat rare gevoel rond mijn ogen was praktisch weg. Voelde me ook veel relaxter. Ook loop ik relaxter en rechter dat verneem ik duidelijk, ook staan mijn schouders beter naar achteren. Gister had ik een klein beetje spierpijn en mijn nek en op de rug, vandaag had ik nog meer spierpijn en wat beursgevoel, maar dat is geen probleem, ben vandaag hele dag met veranda bezig geweest en heb me sinds tijden niet zo goed gevoeld. Ik sta er van te kijken wat er met me gebeurd is na zo'n korte behandeling. De behandeling was heel goed te doen op de kriebelende trui van Niels na dan (hahaha). In elk geval ik voel me gigantisch veel beter en hoop dat dit doorzet. 


Helga:

Wat een verademing is het voor mij na de behandeling. Voordat ik naar België kwam slikte ik zeker 2 keer per dag pijnstilling om toch enigszins een beetje redelijk de dag door te kunnen komen zonder hoofdpijn. Na de behandeling heb ik nog geen pijnstilling meer gehad. Ook ben ik minder vermoeid als voorheen. Heb wel het gevoel dat de spieren een beetje beurs aanvoelen. Maar ben tot nu toe heel erg tevreden. 


Maartje:

Hallo Niels, Fijn dat je even incheckt om te vragen hoe het gaat. Ik was erg verrast over wat ‘rechtop’ ook alweer was. Mijn kaakgewricht liep sinds het ongeluk ook niet helemaal lekker. De trapezius links was sinds het ongeluk steeds overstuur en hard, zichtbaar dik. Deze was vanmorgen weer van normaal formaat. Ik ben benieuwd hoe het verder zal herstellen. Ik hou je op de hoogte.


Rob:

Ik had een goed gevoel bij de behandeling. De terugweg had ik het gevoel alsof ik weer gerepareerd was, dat het op z'n plek stond. In de avond en gister veel spierpijn gekregen, zoals verwacht. Dit is prima te handelen. Ik merk vooral dat alles zich nog een beetje aan het settelen is. Wanneer ik uit bed stap moest ik voor de behandeling iedere keer m'n hoofd op m'n romp houden (voelde zwaar). Dat gevoel is weg. Ik ben er super blij mee in ieder geval en hoop dat deze positieve vibe zo doorzet. Zodat de laatste 10% ook weer terug komt. We houden contact! 


Judith:

Hallo Niels, Ik heb de behandeling sowieso als heel bijzonder ervaren welke met veel aandacht en betrokkenheid door je is uitgevoerd. Het resultaat vind ik verbluffend. Dat jarenlange pijnklachten door een relatief korte maar wel intensieve behandeling kunnen verdwijnen terwijl ik voor mezelf de hoop daarop al had opgegeven. Mijn hoofd voelde direct na de behandeling een stuk lichter. Ook de spanning op de spieren was meteen een stuk minder. Mijn nek kan ik veel meer naar achteren bewegen dan voorheen. Vannacht werd ik wakker door een tinteling in mijn rechterarm die vooral naar mijn hand uitstraalde. Dat gevoel trok wel meteen weer weg. Verder voelt mijn nek nog wel beurs en ervaar ik nog een trekkend gevoel aan mijn spier onder mijn rechter schouderblad maar al met al vooral opgelucht door het lichte gevoel van mijn hoofd op mijn nek. Verder ervaar ik geen andere klachten. Nogmaals heel erg bedankt en fijn weekend en wordt vervolgd...